ERIKA!!!!!

Du får faktiskt ta och blogga lite, nu när du är hemma igen! Haha, nu vet alla bloggläsare det: ERIKA ÄR HEMMA!!! Lägg upp bilder från Finland lilla groda! :D Jag är ooond ;) Puss puss

//Felicia

Lite info :)

Felicia här igen :P Jag pratade med Erika igår och hon berättade lite om vad hon hade gjort första dagen i skåne! Hon hade badat, lekt med lego med sina kusiner, blivit utpekad som stockholmare av några skånska killar och bara haft det allmänt trevlig :D Hon sa också att hon redan saknade mig :') Vi har ju varit i Finland i 2 veckor tillsammans och nu tycker både hon och jag att det känns konstigt och tomt att inte vara med varanda längre... JAG SAKNAR DIG OCKSÅ LILLA JOBBIGA UNGE!!! Kom hem fort från skåne :P

jag sticker till mitt land i morgon och ska vara där i ca en vecka. Så då kommer det inte komma några inlägg. Sorry! Men även bloggare har ju sommarlov vettni :P

Här är jäg :P

'

Fantastisk bild eller hur!? ;D

Dagens konsdaterande: Det är svår att få upp luckan (där man stoppar in sladden när man ska överföra bilder till datan) på kameran med nymålade naglar! Men grym som man är så klarade man det x)

GBF

Hej alla Erikas goda och glada bloggläsare! Just nu är det Gästblogg by felicia som gäller! Tidigt igår morse stack Erika till sitt landställe i skåne, schnyft :'( Och idag stack Emma till sin mormor! så jag är lämnad ensam kvar här hemma! Det är helt dött här asså!!

Jag vill också passa på att säga GRATTIS GRATTIS GRATTIS till Emma, som blir fjortis idag :D Älskar dig älskade älskling! Det var skit kul att träffa dig igår och tack än en gång för den fina presenten! Ska dock inte berätta vad det är ;)

Jag ska försöka gästblogga här så ofta jag kan! Så håll utkik för nya inlägg :) De kommer dessvärre inte vara lika roliga som Erikas och inte innehålla fina bilder :P För jag har ingen systemis... :/ Kram kram från Felicia!

Klicka här för att komma till min lilla blogg!


Finland!

Heej alla!
Har inte bloggat på några dagar, är lite upptagen ;) jaja, i övermorgon drar jag till Finland med Felicia, ska bli grymt kul! Lovar att fota mycket! vi ska göra en hel del. Får se om jag hinner blogga imorn, kommer kanske slänga in ett inlägg då och då i Finland, vi får se.
Jag har badat, joggat och ätit glass på sista tiden. Nu sitter jag med min gitarr och spelar lite, chattar samtidigt hur det än går ihop xD Imorgon ska jag packa, Felicia ska hjälpa mig som tur är.
Jag ska iaf vara borta i två hela veckor med Felicia och hennes familj + släkt. Båten tar elva timmar, så då ska vi väl steka uppe på däck och lajja runt ;)

Ses kanske imorgon! <3


Här är min elgitarr..




Den aukustiska




God Natt ^^

Faces on a piece of paper

Tänkte visa er några av mina illustrationer som jag har gjort för hand. jag älskar nämligen att rita på vanligt vis också. Hoppas ´det gillas! släng in en kommentar om eran åsikt om mina bilder.





 



 



 



Sådär! somsagt: Rita is awesome! :D



RSS 2.0