Vart i skolan, haft satans migrän, joggat och haft kickboxing...

Jaapp det där ska väl sammansätta den senaste tiden, bloggar vidare när ja får tid!


PUSS!


Gammal bild på mig... från februari typ XD Haha jag gråter INTE!! jag rynkar bara ihop ansiktet för blixten ;P


Hyffsat ny bild på mig, nån gång i Juni typ.. SKILLNAD?? xP


GAAAAH!!

åååh jag är så himla sugen på min nya header! Hoppas den kommer snart! ^^ Jaja, jag får väl ha tålamod. Helgen har sett ut såhär:

Fredag: Firade 1 år tillsammans med mina älsklingar, det var precis ett år sedan vi lärde känna varandra på riktigt, trots det känns det som vi har känt varandra i evigheter! ♥ På kvällen var Felicia och hennes familj på middag hos oss och vi hade det myyspyys! Var helt slut efteråt.

Lördag: Började med en springrunda klockan 10 på morgonen (kombinerat med att jag somnade sent i fredags) så jag var helt slut efteråt. Senare drog mamma och jag till stinsen och köpte lite nödvändiga grejjor. På kvällen var jag och min syster barnvakt åt våra tre underbart söta kusiner, fick dessutom 500 spänn för jobbet! :O

Söndag: Kom hem ifrån kusinerna vid  12 och då drog jag hem till Saga där hon och Felicia var. VI tog oss till badklipporna och badade lite random XD Jätteskönt i vattnet men fick åka hem dyngsura efter det.

Japp, så just nu sitter jag i myskläder och väntar på middagen. Verkar bli fisk :/ Imorn är det i alla fall skola igen. Dessutom ska jag gå på min första Kickboxningträning då, så vi får se hur det går ;)

Såhär ser jag ut just nu - i myskläder


Min grymt sköna smiley-tröja, köpt i Finland


Homemade Stickad mössa ;D



♥ Natti natti ♥

Nu har jag just kommit hem från en springrunda, grymt skönt att träna alltså! Så nu är jag rätt trött och mör. Ska ska ta mig en kvällsmacka och en dusch innan jag lägger mig, sov så gott allihopa!


Förresten, så lägger jag upp tre bilder ifrån sommarlovet också. Var de bäst innan eller efter redigeringen? You tell me!


 
FÖRE:                                                                                   


EFTER:



FÖRE:


EFTER:



FÖRE:


EFTER:


Själv tycker jag absolut de redigerade såklart ^^

Skolan har börjat...

Japp, idag var det den första dagen i skolan efter sommaren, det var inte så ansträngande eftersom vi bara var där från 10-11. Efter skolan drog jag, Saga, Emilia, Felicia och Emma med busse till McDonalds och köpte milkshake för att pigga upp oss, grymt chill! Nu när jag är ensam hemma igen ska jag nog bara ta  det lugnt och softa innan skolan drar igång på allvar igen..



Här är en loka-flaska... på tal om ingenting

Random bild i Artrage

haha, den här gjorde jag för några minuter sedan. Tog inte så värst mycket tid, känner bara att jag måste utnyttja min ritplatta lite mer ;) Önskas mera illustrationer?



Inspiration från en byggnad i Grekland

Pic's from Finland nr.2

Hej hallo!

Uuuuuusch! Om två dagar sitter jag i skolan igen! :O känns overkligt! Nu när man har varit ledig så länge så har man ju gått in i en slags dvala där man får sova minst till elva på morgonen. Nu ska man plötsligt upp sju varje dag för att släpa sig till skolan... Jag måste säga att jag har lite ångest, är jag ensam om det? Dessutom säger de flesta att åttan är en pina :/

Idag vaknade i alla fall jag, Saga, Emilia och Felicia av att Felicias mobil ringde, elva på morgonen! Efter det drog vi oss i sängen ett tag till. Jag stannade hos Felicia hela dagen och kom inte hem förrän till middagen. Så dagen har vart ganska händelselös egentligen. Men det var rätt skönt eftersom vi stannade uppe till typ fem igårkväll xD 

Jaja, jag lovade ju lite fler Finlandsbilder, häääär kommer de!

























Tänka i nya banor...

Hej!
Idag har jag varit med mina dampiga små kompisar Saga, Felicia och Emilia. Vi hade de grymt som alltid. Jag ska precis dra ivväg he till Felicia där de andra är. Vi ska ha sleepover, yey! Emma kommer också förresten så det kommer bli toppen. Kanske det kommer upp lite bilder. Vi får se om jag tar med min kamera eller inte...

Jag kom i alla fall på en grej när jag var i Finland med Felicia: Att jag borde börja tänka i nya banor när det gäller fotandet, typ ta bilder på saker som jag oftast inte brukar. Så jag började göra det och resultatet kommer här:

Själv blev jag rätt nöjd, vad tycker ni? :)




           


Pic's from Finland nr. 1

Tjiinare!
Nu har jag redigerat lite här och där och tänkte lägga upp lite mer bilder från Finland. Hoppas det gillas, skriv gärna en liten rad på kommentarerna ;D

Förresten så ska jag senare ha ett inlägg om min kamerautrustning. Utrustningen har ju uppgraderas ganska mycket på sista tiden, men mer om det sen. See yah!



























Fler bilder kommer senare men orkar inte lägga n fler nu, det blir så mycket då xD


Ny design på G...

Weey! Fick just reda på att min underbara kompis Emma ska  fixa en NY DESIGN åt mig! ^^ Emma är nämligen grym på designer så därför är jag happyface. Nu har jag gjort min design själv och den är ju okej men inte top notch (xD). Men nu sitter jag här med lilla Emilia och har det skönt. Håller på att inreda mitt rum med fotografier (bilder kommer såsmåningom).






Close-up filter +10

Hej hallåå!

Tänkte visa några av mina experiment som jag har haft med mitt closeup filter denna afton. För er som inte vet så är ett closeupfilter ett sorts förstoringsglas som man sätter på kamerans lins för att komma ännu närmare motivet än vad man vanligtvis kan. Detta underlättar om man vill fota Macro . Här kommer lite olika bilder en vanlig sommardag.

Hörs snart!


Fotat med: Canon eos 1000D + Canon EF 50 mm 1.8 & Canon EF-S 18-55 mm + Close-up filter +10 58mm








(hahaha okej, den där bjuder jag väl på xD)















FINLAND - Sommaren 2010

Hejsan!
Jag har ju inte berättat om min resa till Finland än! Vilken klumpeduns man är! Men i alla fall: Den femte juli reste jag med Felicia och hennes pappa, låtsasmamma och tre syskon till Finland för att hälsa på Felicias låtsasmamma Eijas släkt. Vi tog färja dit och hem, det tog 11 timmar men det var jätteskojj ppå båten och jag och felicia flummade runt och letade efter killar. Vi stannade hos Eijas föräldrar i två veckor och det var superkul! Vi shoppade (i mitt fall MYCKET) gick på tivoli och badade. Allt var superkul och jag har lärt mig minst 20 finska ord. Wooooow power to Erika!!! Men det var i ala fall grymt kul, myggigt och steeekande varmt! Dessutom har Felicia underbart söta och snälla småsyskon och en jättetrevlig familj så jag stortrivdes. Först så sov vi i ett tält och sedan flyttade vi in i huset eftersom det blev kokhett på morgonen i tältet. Dessutom var det väldigt läskiga djur som strök omkring på natten... O.o

Jaja, nu har jag berättat det och den som faktiskt läste allt det där.. BRAVO!! ^^ Här kommer biiilder! OBS; Oredigerade men ändå, kommer lite mer "seriösa bilder senare. Notera att det här är bara hopplöst knäppa egobilder på mig och Felicia ;) Jag har annat också men det fr ni se i nästa inlägg. 

Jag och Felicia som flummar runt på båten ;D















Bilder Innifrån tältet, inget redigerat! det var sådär blått! xD












Jag och Felicia körde fyrhjuling också. Det var grymt häftigt!









SÅ! Nu är EGO-bilderna fixade så resten är lite mera Fotografiskt tagna!





I'm SOOO SORRY!!!!

Hej hej hej oc förlåt!!! jag har inte bloggat på vet inte hur länge men det ska ändras nu! Har säkert förlorat massa läsare :/ men jag lovar att sätta igång igen nu, har bara haft mycket för mig på sista tiden! :P

Ill get back too yah! :D



Några FÅ redigerade bilder från i somras xD kommer mer jag lovar!






RSS 2.0