Prov är inte kul :/

Tjenaretja!

Har inte kunnat blogga på heela veckan pga... PROV och LÄXOR i varje ämne -.- Suck... Och nästa vecka ser inte ut att bli bättre. Bloggen kommer nog att ligga i ett dödläge tills helgen kommer, men det är ju rätt snart ;)
SES <3



*Slumpmässig bild*

Håltimme ;)

Tjoo
Är just nu hemma på håltimmen med saga :P vi ska strax tillbaka till skolan igen. SES IKVÄLL!



Jag och Saga i somras ;)

Måndag

Tjiinare!

Har precis gjort klart svenskaläxan och sitter nu här i rutiga mysbrallor ;D Idag har det varit en vanlig basic måndag:

* Upp ur säng
* Skola (Matte, Engelska, NO, Idrott, klassmöte)
* Hem och ÄTA! (skolans biffar kan man inte kalla mat)
* Kickboxning!
* Ducsha

Japp så nu sitter jag ju här skönt trött i kroppen och fotosugen. Det ska antagligen bli en fotodag med Saga inom kort: TEMA: HÖST så håll utkik efter det! :)


Bild på Felicia från i våras.. Sötaste ögonsten! (fjolligt uttryck xD)





Vad ser bäst ut enligt er?? Svara i kommentarerna por favor


Borde sova men vill äta -.-'

Hej det är natt och jag är jättehungrig! Tror jag drar ner i köket och tar en skål med flingor innan jag kryper till kojs..
SOV GÖTT!


Sagas B-day ♥

Tjabbaräh!

Idag har jag firat Både min mormors och min gulliga kompis Sagas födelsedag. Jag och några kompisar kom och överraskade henne tidigt på morgonen. Senare på kvällen drog vi dit igen och bakade hemlagad pizza och flummade gaaalet! Har tyvärr inte bilder på alla som var med utan bara några från morgonen, menmen ;D



       



GRATTIS ÄLSKLINGSGRODA!!!! PUSS OCH KRAM OCH HOPPAS DU HAR HAFT EN GRYMT AWESOME DAG! <3


Det 100:de inlägget! WOHOO!

Detta är det hundrade inlägget jag skriver på min blogg, så det firar jag med en ny test-header av mig. Emma fixar säkert en mycket snyggare när senare men ändå ;)

GRATTIS BLOGGEN!


Butterflies..

Hej hej!
Har inte haft tid att blogga, går nämligen i åttan (vilket är väldigt stressigt) så då har jag inte all tid i världen :/
Men jag väntar fortfarande på min nya design... Gaaah! måste nog tjata lite mer på Emma ;) MOAHAHAHA!
Okej, här kommer lite sommarbilder i all fall (måste säga att jag reda börjat längta till härliga höstbilder och mysig vinterkyla)

Ha de gött!






Busig liten unge

NU har jag äntligen redigerat en del av sommarens bilder och hade tänkt visa upp dom i bloggen lite i taget, tänkte börja lite smått med två bilder på mitt underbara lilla knyte som heter Ludvig. Söta söta söta lilla kusin! ^^





ÖGONEN, ÖGONEN, ÖGONEN!

Att nysa diskret...

Hej alla snygga!
Det är alltså måndag igen och här sitter  jag och försöker meorera lite skoljobb. Man blir ju rätt galen på det hela ibland; så fort som man är färdig men det ena är den nått annat som väntar.. GAAAH!
Jajja, idag har dagen varit lååååång, vi slutar så jävla sent numera, så det enda jag hann göra efter skolan var att gå förbi felicias place och hämta träningsgrejjer, sen dra hem till mig och på en gång dra till kickboxningen. Nu är det kväll och jag är sådär skönt trött i kroppen, ska nog hit tha säng snart.

Vi sees!


Erika sommaren 2010


Erika Nu - ingen vacker syn -.-

Flowers









RSS 2.0